Ieri s-a deshis cel mai mare acvariu din Romania
     media: 4.38 din 8 voturi

Cel mai mare acvariu din tara a fost inaugurat ieri, 25 februarie, la Tulcea, in cadrul Centrului Eco-Turistic Delta Dunarii.

Vizitatorii vor putea vedea la acest nou acvariu specii reprezentative pentru fauna deltaica simarina, dar si pesti exotici, relateaza presa locala.
Muzeul contine 27 de bazine si diorame in care sunt reconstituite ecosistemele din nordul Dobrogeisi care ilustreaza fauna piscicola din Delta Dunarii si Marea Neagra, acestora adaugandu-li-se pestii exotici. In plus, Centrul eco-turistic dispune de sala de conferinte, de aparate modernecare prezinta traseele turistice, dar si de sali de proiectie.

Centrul Eco-Turistic Delta Dunarii este materializarea unui proiect finantat din fonduri PHARE CBCprin programul de vecinatate Romania - Ucraina, avand drept scop crearea unor facilitati durabilela nivel transfrontalier care sa evidentieze si sa promoveze patrimoniul natural si cultural comun, in destinatia turistica Delta Dunarii. Valoarea totala a lucrarilor se ridica la circa 4,5 milioane de euro.

Pentru a vizita noul Centru eco-turistic Delta Dunarii, un copil trebuie sa plateasca cinci lei, un adult - 10 lei, in sezonul estival pretul biletelor de intrare pentru turisti urmand sa ajunga la 15 lei.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare